Sunday, February 9, 2014

Segmen : Ramaikan Follower, Raikan Ukhuwah

Assalamualaikum w.b.t

Sedang asyik kemaskini blog. Ternampak segmen ni. Menarik!! Mula tu nampak macam agak terlambat tapi bila tengok balik tarikh tamat tempoh segmen ini diteruskan sehingga  28 Februari 2014, peluang untuk join masih terbuka luas. hikhik. Terima kasih Encik Admin kerana teruskan segmen ni! Semarakkan Ukhuwah Eratkan Persaudaraan. Saya dah join. Hikhik.



Jom klik link ni dan join ramai-ramai ^__^


45 comments:

  1. Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...
    Abak Follow sini kalau belum follow ^_^

    Segmen diteruskan sehingga 28 Februari 2014

    Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
    senarai peserta :

    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

    ReplyDelete
  2. waalaikumussalam..sama2. In Shaa Allah.

    ReplyDelete
  3. salam ukhuwah..
    datang blogwalking dari segmen yang sama..
    follow done.
    all the best.

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  4. Salam ukhwah dari segmen yang sama........;-)

    http://cikna136.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhwah.html

    ReplyDelete
  5. salam.. sy datang balas kunjungan.. done follow :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam..terima kasih sudi follow. salam kenal ;)

      Delete
  6. Nisa dah follow sini :) Salam Ukhuwah dan salam kunjungan. Nisa drpd segmen yang sama. Sekali sekala, datanglah ke blog Nisa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks nisa :)..In Shaa Allah,,nanti nak jejalan di blog nisa yer..hehe

      Delete
  7. 30 follow sini. dari http://www.beehazack.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    jemput singgah ke . http://www.beehazack.com

    ReplyDelete
  8. ibu dtg dr segmen yg same salam ukhwah sesame blogger. ibu da follow #31

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ibu...apa-apapun salam ukhuwah n salam kenal yer :)

      Delete
  9. Salam ukhwa...done follow awak. http://azlyiejah.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.htm

    #32

    ReplyDelete
  10. hello hello salam perkenalan daripd wawa. Dah follow sini dan dtg dari segmen yg sama :)
    Goodluck ye!

    ReplyDelete
    Replies
    1. helo helo.. salam kenal gak..
      thank sudi follo..nanti zila follow wawa balik yup! ;)

      Delete
  11. Hallluuu haluuuu! Salam kenal dari segment yang sama, panggil saya Biela, 18 tahun. Masih adik-adik je lagi hihihi. Anyway, kita followers ke-35. Kalau sudi, meh la ke blog saya pulak :D
    http://bielanaat.blogspot.com/2014/01/ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. haluuu jugak! hehe..wah! ni adeq kita lah kiranya..hehe
      apapun salam kenal ye. nanti akak zila follow yup.

      Delete
  12. selamat malam,
    follow sini
    jemput ke blog okay ^_^

    http://dorayakino.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat malam gak,,

      salam kenal..thanks sudi follow blog yang biasa-biasa ni. ;)

      Delete
  13. Kunjungan balas....#38...
    http://wanmaruzen.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  14. hai hai. jenjalan sini dan follow dari segmen yang sama. #39
    jempu singgah dan follow back k. ^^/

    http://mimiefarid.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai..hai..mekasih sudi follow belog ni..salam kenal;)

      Delete
  15. Dari segmen yang sama, datang blogwalking dan followed.
    http://pjiekun.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html
    Salam perkenalan…

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan jugak..
      tq sudi follow belog ni ;)

      Delete
  16. Assalamualaikum. Abe Kie datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan... happy blogging ye...
    http://jukdin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ukhuwah..
      Terima kasih sudah singgah n follow.

      Delete
  17. salam, saya datang dan follow. feel free to hit me back.

    http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikah-ukhuwah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal..thanks sudi follow blog ni ;)

      Delete
  18. hye.....done follow.....saya datang dari segmen yang sama =) jom singgah dan follow blog saya.... salam perkenalan =)

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  19. #44
    assalamualaikum..
    salam ukhuwah fillah...
    syasya datang dari segmen yang sama...
    done follow awak... ^_^

    http://sya-syasweet.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumussalam...
      salam ukhuwah syasya.:) thanks sudi follow belog ni.

      Delete
  20. datang singgah sini dari segmen yg sama....
    dan follow sini...#45

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal n terima kasih sudi singgah sini..

      Delete
  21. Datang singgah dari segmen yang sama. Saya follow sini #47.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dah follow belog ni..salam ukhuwah

      Delete
  22. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhuwah
    Singgah dari segmen yang sama
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ukhuwah..
      terima kasih sudah singgah sini..

      Delete
  23. kita datang berbalas singgah ke sini.salam kenalan :)

    ReplyDelete
  24. Berjalan2 ke sini dari segmen yang sama... Salam perkenalan...

    ReplyDelete